Ljubav ispod zlatnog bora (2021)

Ljubav ispod zlatnog bora je srpska TV serija snimana tokom 2020. godine. Od 3.marta 2021. godine emituje se na Superstar TV a kasnije reprizno i na Pink TV.

Ovo je romantična komedija koja prati ljubavni četvorougao koji troši svoju trideset i neku, doba za koje se smatra da je prelaz iz mladosti u zrele godine, a sami gledaoci serije će se upoznati sa čarima života van grada, bajkovitim krajolicima Zlatibora, dok će sa druge strane uživati u humoru zlatiborskih gorštaka, koji će ne sebi svojstven način udahnuti duh zapadne Srbije i svih njenih lepota.

Bojana svog muža Marka, na dan njegovog rođendana, zatiče u krevetu sa drugom ženom. Povređena, ostavlja rođendanski poklon i tiho napušta stan. Očajna, bez ikakvog plana, seda u automobil i odlazi u nepoznatom pravcu. Inače, Marko Bojanu vara sa njenom najboljom prijateljicom Danicom.

Nakon seksa njih dvoje pronalaze poklon koji je Bojana ostavila i shvataju da su provaljeni. Bojanu tog dana, osim muža i mobilnog telefona, izdaje i automobil. Ostaje bez goriva usred idiličnog zlatiborskog krajolika, ne baš prometnog i pristupačnog. Tu je zatiče Ivan, koji joj pomaže i posle kratkog upoznavanja pragmatično nudi poslovnu saradnju. Bojana je njegov gost i to u jednom od njegovih hotela.

Ona se javlja Danici i moli je da joj donese na Zlatibor stvari koje nije iznela iz stana. Danica i Marko iznenađeni shvataju da Bojana nije prepoznala Markovu ljubavnicu. Danica kreće na Zlatibor da se nađe svojoj prijateljici i budućoj direktorki hotela, ali sa njom polazi i Marko pokušavajući da spase brak.Emitovanje: Mart 2021.

Kreator: Slobodan Šuljagić

Produkcija: Pink International Company i Telekoma Srbija

Postprodukcija: Panina Studio (parcijalna video montaža i kolor korekcija)

Godina: 2020.